Tegel assortiment

Hoorn tegelwerken heeft als ervaren tegelzetter een eigen showroom met een breed assortiment aan vloertegels en diverse soorten keramisch parket die in diverse maten te leveren zijn. In onze showroom hebben wij een deel hiervan als inspiratie op onze vloer liggen en ook in diverse opstellingen als voorbeeld staan. Mocht hier uw keuze niet tussen staan, dan kunt u in diverse boeken inspiratie opdoen en een keuze maken. Wij staan garant voor jarenlang plezier door de kwaliteit van onze tegels en parket, die tevens eenvoudig zijn schoon te houden.

Vloerverwarming

Heeft u een vloer uitgezocht en wilt u vloerverwarming eronder laten infrezen, dan kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen. Wij frezen en leggen de vloerverwarming. In de meeste gevallen wordt één dag voor het leggen van de vloer, de vloerverwarming gefreesd en zorgen wij dat u na het leggen van de vloer, optimaal kunt genieten.

Tegelzetter

Ons bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar waardoor wij ruime ervaring hebben in diverse uiteenlopende klussen. Van mozaïek tot natuursteen van 1.7 bij 1.7 meter.
Wij richten ons voornamelijk op het creëren en renoveren van badkamers, toiletten en woonvloeren. Als tegelzetter zijn wij dé specialist als het gaat om natuursteen en zijn daarnaast ook leverancier van de meest uiteenlopende soorten.

Nieuwsgierig geworden hoe wij de klus aanpakken?

Badkamer renovatie

Bij het renoveren van een badkamer komt veel kijken. Niet alleen moet uw oude badkamer verwijderd worden, maar ook het installatiewerk moet aangepast of vernieuwd worden, zoals het wijzigen van leidingwerk. Wij werken samen met diverse partners, van installatietechniek tot stukadoors die zorg dragen voor het stukadoren van nieuwe wanden. Zo zorgen wij samen met onze partners in 10 dagen voor uw badkamer, van sloop tot oplevering.

De installateur gebruikt deze twee dagen om bestaand leidingwerk aan te passen en nieuw installatiewerk te installeren.

De stukadoor zorgt voor het stucwerk in de badkamer.

Op vrijdag wordt de nieuwe dekvloer / afwerkvloer gestort zodat dit in het weekend goed kan drogen.

Wij zorgen voor het tegelwerk in de badkamer.

1 dag voor de oplevering wordt de afmontage uitgevoerd.

Op de laatste dag leggen wij de laatste hand aan de afmontage en wordt alles netjes afgekit. Uw badkamer wordt opgeleverd!